• : Function ereg() is deprecated in /home/kozponti/public_html/munkahelyben/modules/contrib/paging/paging.module on line 106.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/kozponti/public_html/munkahelyben/modules/contrib/paging/paging.module on line 106.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/kozponti/public_html/munkahelyben/modules/contrib/paging/paging.module on line 106.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/kozponti/public_html/munkahelyben/modules/contrib/paging/paging.module on line 106.

Üdvözöljük a gödöllői Munka-helyben program honlapján!

Figyelem! Programunkat 2014 januárjában forrás és kapacitás hiány miatt lecsökkentjük. Helyette a facebookon ezt a két oldalt hoztuk létre, ahol állás információkat teszünk közzé:
állás információk:
https://www.facebook.com/groups/munkahelybengodollo
munkavállalók saját információi, állás keresés:
https://www.facebook.com/groups/allastkeresok/

Munkaadók állás ajánlataikat továbbra is ingyenesen tehetik közzé itt, melyet a FB oldalakon is leközlünk:
http://www.reginakozpont.hu/munkahelyben/allaskuldes

-----------------------------------------------
2002-ben indult Gödöllői programunk egyik elsődleges célja, hogy segítsük a munkaadók és a munkavállalók egymásra találását. Azon dolgozunk, hogy a térségben nyíló pozíciókkal kapcsolatos információk közvetlenül és ingyenesen eljussanak a munkavállalókhoz.

Az állás információk közvetítésén túl több kiegészítő szolgáltatást (pl. közösségi hírportál, ingyenes hirdetési lehetőség, inkubátor ház szolgáltatások, tanácsadások, képzések, stb.) nyújtunk a térség vállalkozásainak és intézményeinek, melyekről az egyes menüpontok alatt tájékozódhat.

További célunk, hogy a helyi közösség tagjai és szereplői közötti együttműködéseket segítsük, hozzájáruljunk a társadalmi kohézió növekedéséhez, és ezen keresztül az egyének és a családok boldogulásához.

Állás/munka lehetőség beküldése itt!

Állás/munka ajánlatát kérjük küldje el a reginainfo@reginanet.hu email címre, vagy töltse ki a lenti adatlapot.

Kérjük, ha teheti segítse munkánkat és lájkolja a REGINA-t a bal oldali Facebook gombbal. Köszönjük!
********************************************************************

Szociális szolgáltatók regisztrációja

Takarítás, főzés, idősgondozás, házvezetés, kerti munkák, szerelés, javítás. Ezeken a területeken alkalmi munkát vállalók jelentkezhetnek a REGINA Szociális Szolgáltatók adatbázisába.

Civil szervezetek munkaerőpiaci szolgáltatásai

KÉRDŐÍV CIVIL SZERVEZETEK SZÁMÁRA

Adatlap a gödöllői régióban működő civil szervezetek azon szolgáltatásairól, melyek a térségben élő lakosság munkaerőpiaci integrációját, reintegrációját, állás változtatását, átképzését segítik. Ha civil szervezetként a szolgáltatásotokat hirdetni szeretnétek a REGINA hálózatain keresztül, akkor kérjük küldjétek vissza a lenti adatokat, melyet továbbítunk a munkavállalók felé.

Háttér információk munkaadók számára

A REGINA Gödöllőn és térségében 2002 óta kínálja szolgáltatásait.

Több helyi hálózatot működtet (Gödöllői Regionális Civil Háló, Szociális Civil Egyeztető Fórum, REGINA Női Vállalkozói Hálózat), együttműködik a térség intézményeivel, vállalkozásaival. A REGINA közösség és a Munka-helyben programban regisztrált lakosok alkotják azt a munkavállalói bázist akik helyben keresnek állást, munkalehetőséget.
 
A REGINA, hálózatain keresztül 2009 elején körülbelül 3500 embert tud közvetlenül elérni, megközelítőleg 300 vállalkozással, állami intézménnyel és civil szervezettel állunk kapcsolatban. Térségi közösségi média felületünk a Gödöllői Regionális Hírportál, melyet havonta 45-60.000 ember látogat.
Ez a hálózat adja a közösségi szolgáltatásaink és az állás információk közvetítésének társadalmi bázisát. Szolgáltatásaink komplexitása, a helyi hálózatok, a Gödöllői Regionális Hírportál által kínált ingyenes információs és hirdetési felületek, a tanácsadások és képzések lehetővé teszik, hogy a térségben működő kis-, és középvállalkozások vezetőivel folyamatos partnerségben tudjunk dolgozni. Várjuk az Ön információit és állás lehetőségeit is!
Állás/munka lehetőség beküldése itt!

Amit kínálunk: gyors és ingyenes továbbítását az ön által elküldött információnak, felhívásnak a régióban élő munkavállalók felé.

Amit nem garantálunk: a rendszerben nem végzünk fejvadász tevékenységet.

Az információ továbbításon túl a pozíció betöltéséhez szükséges válogatást nem végezzük. Mindezek miatt az állásokra jelentkezőkkel kapcsolatosan semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Kérjük, hogy hirdetésében pontosan adja meg a munka jellegét és a megbízó cég, vagy a kapcsolattartó állásközvetítő nevét. Ha ügynöki munkára keres munkavállalót akkor a termék vagy szolgáltatás nevét is kérjük megadni.

FONTOS!! Lehetőség van arra is, hogy speciálisan képzett és a REGINA ajánlásával bíró munkavállalókat csatornázzunk egyedi állásajánlataira.
Ha ilyen igénye van, akkor azt kérjük külön jelezze.

Háttér információk, kiegészítő szolgáltatások munkavállalóknak


Gyakran feltett kérdések a Munka-helyben programmal kapcsolatban


1. Mi a Munka-helyben program?

A Munka-helyben program állásokkal és munkalehetőségekkel kapcsolatos információkat csatornáz munkaadók és munkavállalók között a gödöllői régióban. A programot a 2002-ben alapított REGINA működteti.

2. Munkaadó vagyok. Hogyan juttathatom el állás ajánlatomat a munkavállalókhoz?

Három módja van az álláshirdetések feladásának.

Kiegészítő szolgáltatások munkaadóknak

Kis-, és középvállalkozások számára a következő szolgáltatásokat kínáljuk:

Ingyenes szolgáltatások:
- Hirdetési felület a Gödöllői Regionális Hírportálon (www.godolloregio.hu)
- Pályázati alaptanácsadás
- Munkaügyi tanácsadás

Nem ingyenes szolgáltatások, több éves gyakorlattal és referenciákkal:
- Pályázatírás
- Projekt menedzsment
- Web design
- Nyomdai munkák, előkészítés, kivitelezés
- Grafikus hirdetések, bannerek készítése
- Vállalati, intézményi esélyegyenlőségi tervek készítése

Állás/munka információk közvetítése Gödöllőn és a környező településeken

!!! Állás, munka, munkalehetőség, információk munkaadóknak és munkavállalóknak a következő településekre fókuszálva: Aszód, Bag, Csömör, Dány, Domony, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Galgahévíz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Hévízgyörk, Iklad, Isaszeg, Kartal, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pécel, Szada, Szilasliget, Tura, Valkó, Vác, Vácrátót, Vácszentlászló, Veresegyház, Verseg, Zsámbok !!!

Tartalom átvétel