Csatlakozás a REGINA nyilvános hálózataihoz, szakmai közösségeihez

A REGINA Alapítvány több formális és informális hálózatot és közösséget koordinál, a REGINA Modell Program által meghatározott szakmai együttműködések segítésének érdekében. Ezen hálózatok közül néhánynak saját levelezési listája van, amelyre a térség szakmai szervezetei, magánszemélyei az adott hálózatok szabályai szerint csatlakozhatnak:

Ezek a hálózatok a következők:

REGINA Munka-helyben program

A programban a munkavállalók számára kínált, az állás információkkal kapcsolatos levelezési listára lehet feliratkozni itt: http://www.reginaprogram.hu/munkahelyben/node/8

REGINA Információs Hálózat

Regionális programok, felhívások, információs fóruma.

Csatlakozás itt: http://www.reginakozpont.hu/haz/reginacsatlakozas

Gödöllői Regionális Civil Háló

A gödöllői régió civil szervezeteinek informális hálózata. Kifejezetten civil szervezetek számára.

Csatlakozás itt: http://www.godolloregio.hu/civilhalo

Szociális és Fogyatékosügyi Fórum

Ezt a szakmai kommunikációs hálózatot az aszódi Nyitott Kapu Alapítvánnyal együttműködésben hoztuk létre, a szakmai koordinációt a Nyitott Kapu Alapítvány látja el. A gödöllői térségben szociális területen dolgozó civil szervezetek és állami intézmények dolgozói számára.

Csatlakozni emailben lehet a reginainfo@reginanet.hu címen.

REGINA Közösség

A REGINA női közösségének levelezési listája, női, munkaerőpiaci, esélyegyenlőségi, az anyasággal kapcsolatos témák megvitatásának virtuális tere, ami egyben praktikus információk cseréjére is lehetőséget kínál.

Csatlakozás itt: http://www.reginakozpont.hu/haz/reginacsatlakozas

REGINA Önkéntesek

Ezt a közösséget a REGINA munkájában aktívan résztvevő önkéntesek alkotják. Ha Ön is szeretne bekapcsolódni a munkába, hasznos, értékes tevékenységet végezni egy professzionális, összetartó és védett női közösségben, és tartalmas kapcsolatokat építeni, akkor írjon a reginainfo@reginanet.hu címre, vagy vegye fel alapítványunkkal a kapcsolatot a 30 279 6065-ös telefonszámon.