Családi közösségi kezdeményezések és programok megerősítése - kérdőív

  • warning: Illegal string offset 'data' in /home/kozponti/public_html/haz/includes/tablesort.inc on line 110.
  • warning: Illegal string offset 'data' in /home/kozponti/public_html/haz/includes/tablesort.inc on line 110.

 Családi közösségi kezdeményezések és programok megerősítése – című pályázathoz végzünk igényfelmérést. A pályázat célja, hogy segítse a helyi közösségeket a kérdőívben feltüntetett szolgáltatásokkal.

Ezeket és más hasonló szolgáltatásokat előreláthatólag 2012. második félévében tudjuk nyújtani térítésmentesen a helyi lakosok részére. Célunk, hogy ezúton is segítsük a térségben élőket, valamint hozzájáruljunk fenntartható közösségek létrehozásához, megerősítéséhez.

Kérjük, hogy válaszadásával segítse munkánkat!

Válaszaikat december 15-ig várjuk.

A kitöltők között 2000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki, valamint igény esetén ingyenes pályaorientációs és/vagy vállalkozásfejlesztési tanácsadást biztosítunk a jelentkezők részére.

Köszönjük

Kontakt Alapítvány, REGINA Alapítvány

Kérjük adja meg, hogy eltartott gyermekei közül hányan járnak bölcsődébe, óvodába, családi napközibe, általános iskolába, középiskolába, felsőfokú oktatási intézménybe vagy álláskeresők vagy fogyatékkal élő eltartottak.
Több szolgáltatást is megjelölhet!
Ha az előző kérdésnél "Egyéb" választ is adott, kérjük írja le röviden, hogy milyen egyéb szolgáltatást venne még igénybe!
Inaktív személynek számít minden 15-64 év közötti személy, aki nem foglalkoztatott és nem regisztrált munkanélküli.
Több válasz is lehetséges!
CsatolmányMéret
kiserolevel_online.doc127.5 KB