Meghívó: Ingyenes Szervezetállítási Nyílt Nap

Kedves Partnereink, Kollégáink,

Egy mostanában népszerű, ámbár sokak által nem ismert szervezetfejlesztési lehetőség megismerését és kipróbálását tesszük lehetővé ingyenesen a REGINA Házban október 25-én.
Reményeink szerint ez egyben informális alkalmat teremt arra is, hogy találkozzunk és beszélgessünk a gödöllői civil és vállalkozói helyzetről, a nehézségekről és a lehetőségekről.

Üdvözlettel,
REGINA Alapítvány

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meghívó A COACHING HUMANA Kft. tisztelettel meghívja Önt és munkatársát a 2011. október 25-én, kedden 16:00 órától tartandó Szervezetállítási Nyílt Napra, amelynek célja, hogy a szervezetállítási módszert bemutassa.

Helyszín: REGINA Ház, 2100 Gödöllő, Röges utca 66.

Mi a szervezetállítás?
A szervezetállítás olyan helyzetfeltáró eszköz, mely rámutat a szervezetben jelen levő rejtett dinamikákra, amelyek a szervezet működését befolyásolják. Ha a szervezet működésében visszatérő elakadások vannak, amelyeket többszöri orvoslás után sem tudott a szervezet megoldani, akkor itt valószínűsíthető egy olyan rejtett dinamika, amelyet szervezetállítással fel lehet tárni. A dinamika megértése után a megfelelő megoldás kiválasztható az elakadások felszabadítása és a megfelelő erőforrások igénybevétele érdekében.
A szervezetállítás egyben hatékony döntéselőkészítő módszer is. A módszerrel modellezhetőek a döntés lehetséges következményei. Legyen az egy projekt bevezetésével, kampány elindításával, termék bevezetésével, szervezet átalakításával kapcsolatos döntés.
A módszer más módszerek támogatására is alkalmas, mint szervezetfejlesztés, coaching, tréning, stb.
A szervezetállítás egy rendszerszemléletű, megfigyelésen alapuló módszer, amelynek alapjait Bert Hellinger német terapeuta tette le. Ő elsősorban családi rendszerekkel dolgozott. Szervezetekre való adaptálása és továbbfejlesztése Günthard Weber, Matthias Varga von Kibéd, Insa Sparrer nevéhez fűződik.
Bármely, emberek alkotta csoport, formájától, státuszától függetlenül rendszert képez. Egy szervezet esetében a szervezeten belüli csoportok, a szervezet tulajdonosai, a szervezet támogatói, a szervezet vevői, a szervezet szállítói, a szervezet versenytársai, stb mind beletartoznak a szervezet rendszerébe. A rendszer tagjai más rendszerekhez is tartoznak egyidejűleg, amely rendszereken belül bonyolult kölcsönhatások működnek. Minden rendszer célja a fennmaradás, gyarapodás, stabilitás. Ha a rendszer sérül ezt valahol egy tünet jelzi, egy probléma. A tünet általában nincs lineáris kapcsolatban a problémával....

Program
16:00 – 16:20 Regisztráció
16:20 – 16:25 Köszöntő
16:25 – 16:40 A Szervezetállításról röviden – előadó: Braun Katalin, COACHING HUMANA
16:30 – 18:00 Meghívottak állítási témáinak feldolgozása szervezetállítással előzetes jelentkezés alapján
18:00 – 18:15 KÁVÉSZÜNET
18:15 – 19:30 Meghívottak állítási témáinak feldolgozása szervezetállítással előzetes jelentkezés alapján
19:30 – 20:00 Kötetlen beszélgetés; kérdésekre válaszol Braun Katalin

Jelentkezés
A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött.
Kérjük, jelentkezését 2011. október 20-ig az alábbi email címen jelezze: info@coachinghumana.hu.
Kérjük azt is jelezze, ha állítási témával szeretne jönni a nyílt napra. A témát kérjük röviden vázolja le az emailben. Az állítási témákat a jelentkezési sorrend alapján korlátozott számban válogatjuk ki.

Bővebb felvilágosítással Braun Katalin a 06 30 4606 404 telefonszámon, illetve az info@coachinghumana e-mail címen áll rendelkezésükre.