Mégis hogyan ÉRTSÜNK SZÓT… ? - Kommunikációs szülői tréningek a sikeres szülő-gyerek kapcsolatért

strict warning: Only variables should be passed by reference in /home/kozponti/public_html/haz/modules/contrib/inline/inline.module on line 418.

A tréning helyszíne: REGINA Ház, Gödöllő, Röges u. 66.
Kezdés: október 10.
983336_family_moments.jpg
Néha úgy érzed, nem egy nyelvet beszéltek?
Szeretnéd megérteni gyermeked mozgatórugóit?
Belefáradtál a viszatérő veszekedésekbe?
Már százszor mondtad, úgy tűnik, mégse hallja?
Türelmetlen vagy gyermekeddel, és szeretnél változtatni?
Szeretnél következetes lenni, de nem használ ha megbünteted?
Van megoldás!
A „Beszélj úgy, hogy érdekelje...” tréningek elindításával egy Amerikában és Európa nyugati részén már több évtizede elismert, jól működő módszert szeretnénk - a képzés hivatalos hazai képviselőiként itthon is megismertetni és meghonosítani.
(A tréningek az Adele Faber- Elaine Mazlish: Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje illetve Testvérek féltékenység nélkül. c. könyveire épülnek.)
A képzés során a szülők valódi szituációkba helyezve megismerik, a mindennapi szülő-gyerek kapcsolatot a gyermek szemszögéből. A foglalkozásokon minden alkalommal más-más készségek elsajátítására kerül a hangsúly, amely során szituációs gyakolatok, szerepjátékok segítik az újonnan megismert készségek rögzülését, hogy mielőbb rendelkezésre álljanak a valódi élethelyzetekben is.
Nem adunk kész megoldást, nincs séma, amelynek mindenkinél működnie kell, hiszen a szülő ismeri legjobban saját családját, gyermekeit, ő az, aki megtalálhatja a legmegfelelőbb megoldást.
Mit tudunk nyújtani mindehhez? Egy olyan eszköztárat, amely bármikor ´bevethető´, és még a legfeszültebb pillanatokban is meg tudja változtatni a beszélgetés vagy vita addigi menetét. Mint egy pakli kártya, amelyet kiteríthető magunk előtt, így mindenki kiválaszthatja, melyik lesz az ´adu´. Nem csodaszer, elsajátítása időt, energiát és kitartást igényel, és az eredmény csak ezeken múlik. Egyre többen ismerik meg és változtatnak, várunk mindenkit szeretettel!
A kommunikációs szülői tréningről bővebb információ a www.ertsunkszot.hu honlapon, a 20/2608903-as telefonszámon, vagy az info@ ertsunkszot.hu email címen kapható.
Tanfolyam indul Gödöllőn a REGINA HÁZ-ban október 10-én hétfőn, délelőtti csoport : 9:00-11:30, délutáni csoport: 16:30-19:00.
Jelentkezni a fenti elérhetőségek bármelyikén lehet.